Login
België (Vlaanderen)

Jo Vally

Links

0 Fans
Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Toch voel ik dat ik leefVAK1980
De wereld draait voor jou en mijGnome1981
Tomorrow Is Another DayVAK1981
MonikaVAK1982
Als mijn ring pijn doen of hindertCNR1983
Zolang als de zon schijntVAK1984
ValentineVAK1984
Van hart naar hartVAK12/1985
Als de twijfels zijn verdwenenVAK1985
Mijn zoon, mijn gevechtCarrere1986
Carmen m'n kindDisplay1986
Heimwee naar vroegerScorpion1989
LiefdeverdrietScorpion1989
Ik kan niet zonder jouIndisc1990
Had ik jou maar nooit gekendIndisc1990
In een droom zag ik je staanIndisc1991
Aan het NoordzeestrandIndisc1991
Vriend uit het OostenIndisc1992
Zonder jouIndisc1993
Papa doen je ogen pijn?Indisc1993
Amor is liefdeIndisc1994
Dat ben jijIndisc1994
Nooit was een zomer (zo mooi als toen)Indisc1994
Ik hou van jouCNR / Arcade1995
Lieveling, waar en wanneerCNR27/09/1996
Ga mee naar RomeCNR / Arcade1996
SophietjeJRP1997
SpiegelbeeldCNR / Arcade1997
Als ik droomCNR / Arcade1998
Santa MariaCNR / Arcade1998
Laat de zon toch in je hartCNR1998
Als ik weer denk aan vroeger (Jo Vally & Paul Anderson)CNR / Arcade1999
Maria (Loop zo niet voorbij)CNR / Arcade2000
Want elke vrouw die naar me lachtCNR2000
Mooi is het levenCNR22/06/2001
Nee KatieCNR21/06/2002
Bye, bye, byeCNR2002
Waarom zeg jij mañanaMagic2003
Geluk en liefdeMagic2004
Si si si (kerida)JVM30/06/2006
Ik wil je nooit meer kwijtTRC2006
Hier voel ik mij thuisJVM22/06/2007
Echte vrouwenCNR01/06/2009
Hou me tegenCNR06/11/2009
Wat ik voor je voelCNR26/02/2010
Kus meCNR12/07/2010
Santa Maria van de zeeCNR26/11/2010
Ik roep je naamVlaamse Sterren07/02/2011
De jongen uit de klasVlaamse Sterren16/05/2011
AngeliqueVlaamse Sterren07/10/2011
La canción de la pazVlaamse Sterren18/11/2011
Kom eens dicht bij mijVlaamse Sterren20/02/2012
Mama ik mis jeVlaamse Sterren07/05/2012
GloriaVlaamse Sterren11/06/2012
Altijd altijdVlaamse Sterren01/10/2012
Laat me nu gaanVlaamse Sterren01/10/2012
Sierra Madre del Sur (Live) (Christoff & Jo Vally)ARS14/01/2013
Ik gaf je m'n hartVlaamse Sterren01/07/2013
CalypsoVlaamse Sterren23/09/2013
Geluk kan komen en gaanVlaamse Sterren27/01/2014
We dansen de nacht voorbijVlaamse Sterren23/05/2014
Een plek voor jou vannachtVlaamse Sterren17/11/2014
Dag vrouw van mijVlaamse Sterren13/02/2015
De kracht van de liefde (Jo Vally & Noa Neal)Vlaamse Sterren11/05/2015
Wolvertem cityVlaamse Sterren27/07/2015
De wijde wereld inVlaamse Sterren30/11/2015
Als je jezelf door mijn ogen kon zienVlaamse Sterren04/04/2016
Duizend zonnestralenVlaamse Sterren20/06/2016
PuurVlaamse Sterren31/10/2016
DanaVlaamse Sterren23/01/2017
Vai vai vaiVlaamse Sterren19/05/2017
Ik geef het niet opVlaamse Sterren13/10/2017
Wat als ik nog van je houVlaamse Sterren09/02/2018
Neem me meeVlaamse Sterren25/05/2018
Mijn les geleerdVlaamse Sterren09/11/2018
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Ik kan niet zonder jouIndisc1990
In een droomIndisc1991
Met heel mijn hartIndisc07/1992
De sleutel van je dromenIndisc1993
AmorIndisc1994
Zingt Vlaamse klassiekersCNR01/11/1996
Zingt Vlaamse klassiekers deel 2JRP19/09/1997
Zingt Duitse klassiekers deel 1 (Nederlands gezongen)CNR16/10/1998
De kracht van de liefdeCNR13/10/2000
Mooi is het levenCNR / Arcade12/11/2001
Russische nachtenCNR11/10/2002
Zingt wereldhitsMagic21/11/2003
Geluk en liefdeMagic29/10/2004
Nostalgie (Jo Vally met het Strato-Vani orkest)ZYX18/11/2005
Mijn vriendinCarolina05/02/2007
VerrassendJVM12/11/2007
Recht uit het hartCNR09/10/2009
De mooiste kerstliederen [2010]CNR22/10/2010
Zingt Franse klassiekersVlaamse Sterren04/03/2011
Zingt zuiderse klassiekersVlaamse Sterren27/04/2012
Zingt countryVlaamse Sterren18/10/2013
Op het lijf geschrevenVlaamse Sterren13/02/2015
Op de golven van m'n hartVlaamse Sterren18/11/2016
 

Discografie Albums - Live

TitelLabelRelease
Kerst bij Jo VallyVlaamse Sterren02/12/2016
 

Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
Diamond CollectionCNR15/03/2002
Zijn 50 allergrootste hitsJVM29/09/2008
Goud van hierARS29/05/2009
Vlaamse sterrenCNR17/09/2010
Alle 40 goedEMI22/03/2013
 

Discografie Albums - Box

TitelLabelRelease
40 jaar - De 100 allerbesteVlaamse Sterren05/10/2018
 
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.