Login
België (Vlaanderen)

Johan Verminnen

Links

1 Fan
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Ieder met zijn vlagBiram1970
MarionetBiram1971
Laat me nu toch niet alleenBiram1973
Ze zingt nananaBiram1973
Daar gaat zeBiram1974
ZaterdagavondBiram1975
Hé TonyBiram1975
BrusselBiram1976
De bokserBiram1977
Kom reik me je handBiram1977
Als mijn gitaar me helptBiram1978
In de Rue des BouchersBiram1979
Vertel me geen verhaaltjesBiram1980
'k Voel me goedBiram1981
TwijfelsBiram1982
't Is amor, amorBiram1982
Meneer MiddelmaatBiram1983
Ik wil zo graag de wereld zien...Biram1985
Mooie dagenRCA1986
Zeiler ver van huisRCA1987
Tango van MalandoRCA1987
PaulienRCA1988
Reizigers voor AmsterdamRCA1988
Zingen tot morgenvroegRCA1988
Vertel meRCA1989
Iets om in te gelovenRCA1989
FatimaRCA1990
Volle maanRCA1991
Ik wil gelukkig zijnRCA1991
Nooit meer wegRCA1992
De musetteRCA1993
De optimistRCA1994
Nooit meer terugRCA1995
RosieRCA1996
On a déjà donnéRCA1996
Café der blije hartenRCA1996
Met z'n twee (Johan Verminnen & Marka)Columbia1996
De zomerRCA1999
13 stielenRCA2001
De hemel nabijBMG2003
En avant la muzik!Rozemarijn10/12/2012
Een vriend zien huilen (Johan Verminnen & Amaranthe)Jean Kluger / EIC06/10/2014
Daar gaat ze (Johan Verminnen & Jody's Singers)Jean Kluger / EIC08/12/2014
Tussen een glimlach en een traanTeam 4 Action14/03/2016
LampedusaTeam 4 Action06/05/2016
Het meisje aan de balie heette LenteTeam 4 Action01/07/2016
Is er een dokter?Team 4 Action01/07/2016
Alle dromen zijn van onsTeam 4 Action11/11/2016
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Johan Verminnen [1970]Biram1970
Johan Verminnen [1972]Biram1972
Johan Verminnen [1973]Biram1973
Elle chante na na naBiram1974
Stilte als refreinBiram1976
Als mijn gitaar mij helptBiram1978
Je ne suis pas un Flamand roseBiram1978
Ik voel me goedBiram1981
Tweemaal woordwaardeBiram1983
MelancholieBiram1984
Traag is mooiRCA1986
Le cœur contentRCA1987
Gezongen landschapRCA1988
Volle maanRCA1990
Zeven levensRCA1992
Suiker & zoutRCA1996
Marin d'eau douceBMG1998
Vroeger en laterRCA01/10/1999
Swingen tot morgenvroegBMG24/09/2001
TegenlichtRCA20/10/2003
SolozeilerHKM14/09/2009
Tussen een glimlach en een traanTeam 4 Action15/04/2016
 

Discografie Albums - Live

TitelLabelRelease
LiveBiram1977
Alles leeftRCA1994
 

Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
Verminnen verzameld IBiram1975
Verminnen verzameld IIBiram1979
Voor wie ze graag hoortBiram1980
Mooie dagen - 20 jaar liedjesRCA1989
Het overzicht 1970-1985Topkapi1994
Het beste van - Master serieTopkapi19/05/1997
Het beste vanBiram02/02/2004
Master serieUniversal23/12/2005
60: 60 jaar - 60 liedjesHKM11/10/2010
Alle 40 goedEMI30/03/2012
EssentialEMI22/06/2012
Verminnen verzameldEMI16/11/2012
 

Discografie Albums - Box

TitelLabelRelease
De eerste jaren (1970-1986)Biram16/11/2012
 

Discografie Albums - Misc

TitelLabelRelease
HartklopHKM23/09/2005
Over mensen, boten en stedenHKM / LC19/03/2007
StemmenJean Kluger / EIC14/11/2014
 
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.