Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

John Terra

Links

1 Fan
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Dans tes yeuxGerda1967
Wight is WightParlophone02/1970
BouzoukiParlophone06/1970
Parking RosieParlophone10/1970
Ik bekenParlophone02/1971
In de duinenParlophone05/1971
Mooie blauwe ogenParlophone08/1971
Een deuntje uit de oude doosColumbia12/1971
Je weet niet wat je mistColumbia03/1972
Iemand heeft je pijn gedaanBiram02/1973
Is er een ander? (tussen jou en mij)Biram06/1973
Nooit of nooitBiram11/1973
A la EspagnolaBiram04/1974
Vergeet niet te schrijvenBiram08/1974
Als het niet meer anders kanBiram11/1974
RosannaBiram06/1975
Verliefd, voor de eerste keerPhilips02/1976
Welkom thuisPhilips06/1976
Wat nu my lovePhilips12/1976
Als je de taal van de liefde verstaatPhilips06/1977
Just One LookPhilips1978
Baby, I Love You (JOCY)Ariola1979
De dag dat 't zonlicht niet meer scheenGnome07/1981
Ik weet niet waaromGnome03/1982
Laat me vrij zijnGnome01/1983
Deze nacht wil ik niet eenzaam zijnGnome07/1983
Neem de eerste treinGnome03/1984
Ik voel me zo verlorenTelstar02/1985
Ik word dan even stilGnome10/1985
Hij durft vanavond niet naar huisTelstar05/1986
M'n hart kan niet langer zwijgenTelstar12/1986
Champagne voor iedereen39į504/1987
Ik zie je nooit meer39,5į10/1987
Feelin' Love39į51988
Zij was nog zo jong39į510/1988
Diana ik denk aan jou39į503/1989
Zonder jou kan ik niet langer leven39į510/1989
De lenteTopkapi04/1990
Laat me nooit meer alleenTopkapi09/1990
MegamixTopkapi03/1991
Nee, ik laat je nooit meer gaanAssekrem06/1991
Ik voel me goed bij jouAssekrem10/1991
Alles gaat goedAssekrem02/1992
Ik mag niet meer van je dromenAssekrem08/1992
Een storm in een glas waterAssekrem11/1992
Hier gooi ik mijn ankerAssekrem05/1993
BetoveringAssekrem10/1993
TrouwAssekrem04/1994
Geen leven zonder liefdeAssekrem10/1994
Mijn geschenk (John Terra & Emma Philippa)Assekrem11/1994
De mooiste dag van m'n levenGlobe Entertainment12/07/2013
Breek je wereld openJohn Terra18/08/2014
Neem me meeVlaamse Sterren20/07/2015
Ik moet wel gelovenVlaamse Sterren09/11/2015
Welkom RosieVlaamse Sterren29/02/2016
Ik heb je liefVlaamse Sterren20/06/2016
September dauwVlaamse Sterren03/10/2016
Prachtige dag (in de stad van m'n hart)Vlaamse Sterren25/11/2016
Voor eeuwig in blue jeansVlaamse Sterren01/05/2017
Streel meVlaamse Sterren15/09/2017
Waarom ben je weggegaan?Vlaamse Sterren19/10/2018
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
John Terra [1973]Biram1973
John Terra [1974]Biram1974
John Terra [1983]Gnome1983
John Terra [1991]Topkapi03/1991
SamenblijvenAssekrem09/1991
25 jaarAssekrem11/1994
Zingt Neil DiamondVlaamse Sterren25/03/2016
 

Discografie Albums - Live

TitelLabelRelease
Songs From The Brill Building - Live In AB Brussel (Patrick Riguelle & John Terra)BroedBloeders19/09/2011
 

Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
Het beste van - Master serieTopkapi19/05/1997
Als je de taal van de liefde verstaatUniversal28/06/2002
Deuntjes uit de oude doosSilver Star / AMC2002
Hit CollectionSony BMG13/06/2008
Alle 40 goedEMI29/03/2013
 
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.