Login
België (Vlaanderen)

K3

Links
Officiële site

1 Fan
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Heyah mamaBMG09/04/1999
Yeke yekeBMG27/08/1999
I Love You BabyBMG12/11/1999
Op elkaar (remix 2000)BMG10/03/2000
Alle kleurenBMG23/06/2000
Yippee yippeeBMG29/09/2000
Oma's aan de topBMG01/12/2000
FeestBMG14/06/2002
Oya léléStudio 10013/06/2003
Kuma héStudio 1002005
Ya ya yippeeStudio 10009/06/2006
KusjesdagStudio 10025/06/2007
Je mama ziet je graagStudio 10025/02/2008
De revolutie!Studio 10009/06/2008
MaMaSé!Studio 10019/10/2009
Hallo K3Studio 10018/09/2010
Alice in WonderlandStudio 10014/02/2011
Eyo!Studio 10031/10/2011
Waar zijn die engeltjesStudio 10018/06/2012
Koning Willem-AlexanderStudio 10015/04/2013
Eya hoya!Studio 10010/06/2013
Loko leStudio 10014/10/2013
K3 kan het!Studio 10025/08/2014
K3 Loves YouStudio 10003/04/2015
Eyo! (Dauwe & Vancoillie Remix)Studio 10026/10/2015
10.000 luchtballonnenStudio 10013/11/2015
JodeleeStudio 10005/02/2016
UshuaiaStudio 10003/06/2016
Feestje! (Samson & Gert, K3, Kabouter Plop, Mega Mindy, Ghost Rockers, Nachtwacht, Piet Piraat, Prinsessia, Lolly Lolbroek, Flin & Flo)Studio 10002/09/2016
Love Boat BabyStudio 10021/10/2016
De aarde beeftStudio 10023/12/2016
Play-OStudio 10013/01/2017
Aliyee!Studio 10021/04/2017
Pina coladaStudio 10009/06/2017
Liefde is overalStudio 10006/10/2017
Disco omaStudio 10005/01/2018
Whoppa!Studio 10016/03/2018
Luka LunaStudio 10030/07/2018
Roller discoStudio 10008/10/2018
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
ParelsCapetown / Wivani04/10/1999
Alle kleurenBMG15/09/2000
Tele-RomeoBMG03/09/2001
VerliefdBMG09/09/2002
Oya léléStudio 10005/09/2003
Ya ya yippeeStudio 10004/09/2006
KusjesStudio 10019/10/2007
De wereld rondStudio 10006/04/2009
Kuma héStudio 10011/05/2009
MaMaSé!Studio 10020/11/2009
Alice in Wonderland - De musicalStudio 10028/03/2011
Eyo!Studio 10018/11/2011
EngeltjesStudio 10023/11/2012
Loko leStudio 10022/11/2013
10.000 luchtballonnenStudio 10018/12/2015
10.000 luchtballonnen [1CD]Studio 10019/08/2016
UshuaiaStudio 10011/11/2016
Love CruiseStudio 10017/11/2017
 

Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
5 jaar - Hun grootste hits!Studio 10015/03/2004
15 jaar - De 60 grootste hits!Studio 10029/04/2013
Het beste van K3Studio 10019/06/2015
 

Discografie Albums - Misc

TitelLabelRelease
VakantiehitsStudio 10006/06/2008
Vakantiehits 2Studio 10001/06/2009
Vakantiehits [2012]Studio 10007/05/2012
 

Discografie Albums - DVD

TitelLabelRelease
MaMaSé! ShowStudio 10021/05/2010
K3 en het wensspelStudio 10025/10/2010
De Wondermachine - ShowStudio 10024/01/2011
K3 en het droombedStudio 10013/02/2012
K3 In Concert - Live In AhoyStudio 10014/05/2012
ModemeidenStudio 10028/01/2013
15 jaar - De beste clipsStudio 10023/08/2013
15 jaar - VerjaardagsshowStudio 10009/09/2013
DansstudioStudio 10020/05/2016
K3 Loves You - De afscheidstour van Karen, Kristel & JosjeStudio 10002/09/2016
Dansstudio - UshuaiaStudio 10009/06/2017
K3 Show - K3 in de ruimteStudio 10001/09/2017
 
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.