Login
België (Vlaanderen)

Kendji Girac

Links

0 Fans
Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Color GitanoMercury16/06/2014
AndalouseMercury29/09/2014
Elle m'a aiméMercury12/12/2014
One Last Time (Attends-moi) (Ariana Grande feat. Kendji Girac)Republic16/02/2015
ConmigoU.L.M. / Mercury16/03/2015
CoolU.L.M. / Mercury01/06/2015
Me quemoU.L.M. / Mercury31/08/2015
Les yeux de la mamaU.L.M. / Mercury23/11/2015
No me mires más (Kendji Girac avec Soprano)U.L.M. / Mercury11/01/2016
Tú y yoU.L.M. / Mercury02/05/2016
SonrisaMercury01/07/2016
Ma câlinaU.L.M. / Mercury28/11/2016
L'envieMCA10/11/2017
Maria MariaMercury20/04/2018
Pour oublierMercury22/06/2018
TiagoMercury19/10/2018
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
KendjiMercury08/09/2014
EnsembleU.L.M. / Mercury30/10/2015
AmigoMercury31/08/2018
 

Discografie Albums - Live

TitelLabelRelease
Ensemble / le liveUniversal17/03/2017
 

Discografie Albums - Box

TitelLabelRelease
Kendji / Ensemble / Kendji Girac, de l'ombre à la lumièreU.L.M. / Mercury20/05/2016
Kendji / EnsembleU.L.M. / Mercury18/08/2017
 
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.