Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Kensington

Links
OfficiŽle site

3 Fans
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Home AgainThe Labeljwc19/11/2012
StreetsKensington04/04/2014
All For NothingKensington08/08/2014
WarKensington07/11/2014
RiddlesKensington01/05/2015
Done With ItKensington28/09/2015
Heading Up High (Armin van Buuren feat. Kensington)Armada / Mostiko05/02/2016
SystemKensington27/06/2016
Do I EverKensington02/09/2016
SorryKensington28/10/2016
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
BordersBladehammer16/07/2010
VulturesUniversal11/05/2012
RivalsMusic On Vinyl07/08/2014
ControlKensington28/10/2016
Life At The Johan Cruijff ArenA 2018Kensington05/10/2018
 
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.