Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Kings Of Leon

Links

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Holy Roller NovocaineBMG13/02/2003
Molly's ChambersBMG07/07/2003
Sex On FireColumbia15/09/2008
Use SomebodyRCA01/12/2008
RevelryRCA16/02/2009
NotionRCA29/06/2009
RadioactiveRCA06/09/2010
PyroRCA29/11/2010
The ImmortalsRCA07/03/2011
Back Down SouthRCA06/06/2011
SupersoakerRCA18/07/2013
Wait For MeRCA16/12/2013
TempleRCA03/03/2014
Waste A MomentRCA09/09/2016
Around The WorldRCA31/10/2016
Find MeRCA09/01/2017
ReverendRCA06/02/2017
WallsRCA05/06/2017
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Youth & Young ManhoodHandMeDown18/08/2003
Aha Shake HeartbreakHandMeDown01/11/2004
Because Of The TimesRCA30/03/2007
Only By The NightRCA19/09/2008
Come Around SundownRCA15/10/2010
Mechanical BullRCA20/09/2013
WallsRCA14/10/2016
 

Discografie Albums - Box

TitelLabelRelease
Youth & Young Manhood + Aha Shake HeartbreakSony BMG2006
The Collection BoxRCA / Legacy10/05/2013
 

Discografie Albums - Misc

TitelLabelRelease
BoxedRCA19/11/2010
 

Discografie Albums - DVD

TitelLabelRelease
Live At The O≤ - London, EnglandRCA06/11/2009
Talihina Sky - The Story Of Kings Of Leon - A DocumentaryRCA31/10/2011
 
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.