Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Laura Lynn

Links

0 Fans
Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Je hebt me 1000 maal belogenARS25/03/2005
Kom dans met mij (Laura Lynn & Frans Bauer)ARS02/11/2007
Al duurt de nacht tot morgenvroeg (Laura Lynn & Frans Bauer)ARS28/03/2008
Als ik de lichtjes in jouw ogen zie (Laura Lynn & Frans Bauer)ARS20/06/2008
Las VegasARS12/12/2008
Oh wat een dag!ARS30/03/2009
In vuur & vlamARS19/06/2009
We dansen de Zumba / Als liefde vleugels hadARS19/02/2010
Met jou samen levenARS10/09/2010
Wat heb jij met mij gedaan?ARS05/11/2010
Naar de kermis! (Laura Lynn & De Romeo's)ARS11/02/2011
De kusjesdans (Laura Lynn & Matthias Lens)ARS04/11/2011
Maar met Vlaamse meisjesARS02/07/2012
ParapapaARS14/09/2012
Wij vieren feest!ARS03/12/2012
Hup falderaARS14/01/2013
Blijf in m'n armen vannachtARS04/11/2013
Jij en ikARS17/03/2014
Diep in je ogen (Luc Steeno & Laura Lynn)ARS / Top Act26/05/2014
We feesten heel de nachtARS / Top Act22/09/2014
DansTop Act17/11/2014
VuurwerkTop Act20/04/2015
Dat gevoelTop Act13/07/2015
Rechtop in de windTop Act04/03/2016
Alles heeft ritmeTop Act03/06/2016
M'n dromen achternaTop Act08/08/2016
100000 vragen (Laura Lynn & Guillaume Devos)Top Act18/11/2016
Kalispera Griekenland (Lindsay & Laura Lynn)Top Act10/02/2017
Hemelsblauwe ogenTop Act19/05/2017
Ik trek het me niet aanTop Act30/03/2018
Laat je hart slaanTop Act03/08/2018
Wij dansen door de nachtTop Act26/10/2018
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
DromenARS02/12/2005
Voor jouARS05/05/2006
Goud (van hier)ARS15/06/2007
Duetten (Laura Lynn & Frans Bauer)ARS25/04/2008
In vuur & vlamARS01/05/2009
EindeloosARS29/10/2010
Dat goed gevoelARS01/10/2012
Jij en ikTop Act06/10/2014
Een nieuwe dagTop Act27/05/2016
CountryTop Act24/08/2018
 

Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
Goud van hier [2009]ARS29/05/2009
Goud van hier volume 2ARS09/07/2010
Back To Back (Laura Lynn & Frans Bauer)ARS06/05/2011
 
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.