Login
België (Vlaanderen)

Laurent Voulzy

Links

1 Fan
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Rockollection Part IRCA1977
Bubble StarRCA1978
Le cœur grenadineRCA1979
Désir, désir (Véronique Jannot / Laurent Voulzy)RCA1984
Belle-île-en mer, Marie GalanteRCA1986
My Song Of YouRCA1987
Le soleil donneRCA1988
Du temps qui passeAriola1994
Derniers baisersRCA29/09/2006
JeanneColumbia12/09/2011
C'était déjà toiColumbia16/01/2012
En regardant vers le pays de FranceColumbia04/06/2012
Derrière les mots (Alain Souchon & Laurent Voulzy)Parlophone06/10/2014
Oiseau malin (Alain Souchon & Laurent Voulzy)Parlophone09/02/2015
Bad Boys (Alain Souchon & Laurent Voulzy)Parlophone26/10/2015
Il roule (Les fleurs du bal) (Souchon Voulzy)Columbia14/10/2016
Spirit Of SambaColumbia16/06/2017
BelemColumbia15/09/2017
Amoureux des rêves (Kim Wilde feat. Laurent Voulzy)Ear05/10/2018
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
RockollectionRCA1977
Caché derrièreAriola22/06/1992
AvrilRCA01/12/2001
La septième vagueRCA23/06/2006
RecollectionRCA27/06/2008
Lys & LoveColumbia28/11/2011
Alain Souchon & Laurent Voulzy (Alain Souchon & Laurent Voulzy)Parlophone21/11/2014
BelemColumbia01/09/2017
Bopper en larmes//
Le cœur grenadine//
 

Discografie Albums - Live

TitelLabelRelease
Voulzy TourAriola14/11/1994
Le gothique flamboyant pop dancing tourRCA08/12/2004
Lys & Love TourColumbia25/11/2013
Le concert (Souchon Voulzy)Columbia18/11/2016
 

Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
The Best Of Laurent VoulzyRCA1986
Belle île en mer 1977 / 1988Ariola27/11/1989
Saisons, le double Best OfRCA27/10/2003
 

Discografie Albums - Box

TitelLabelRelease
2CD: Lys And Love / Septième vagueSony02/09/2013
La collectionSony10/04/2015
 

Discografie Albums - DVD

TitelLabelRelease
Lys & Love TourColumbia25/11/2013
 
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.