Login
België (Vlaanderen)

Lene Marlin

Geboortedatum
Lene Marlin Pedersen   17.08.1980

Links
Interview with Lene Marlin (German)
Fansite (Lene Marlin Italian Fan-Club)
Officiële site

5 Fans
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Unforgivable SinnerVirgin12/10/1998
Sitting Down HereVirgin28/06/1999
Where I'm HeadedVirgin1999
You Weren't ThereVirgin05/09/2003
Another DayVirgin01/03/2004
SorryVirgin2004
How Would It BeVirgin22/08/2005
Avalon (Lovebugs feat. Lene Marlin)Gadget08/09/2006
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Playing My GameVirgin21/06/1999
Another DayVirgin19/09/2003
Lost In A MomentVirgin13/06/2005
Twist The TruthVirgin30/03/2009
 

Discografie Albums - DVD

TitelLabelRelease
Another DayEMI2003
 
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.