Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Lordi

Links
Concert report X-Tra 04.10.2006 (German)
OfficiŽle site

2 Fans
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Hard Rock HallelujahDrakkar19/05/2006
Who's Your Daddy?Drakkar11/08/2006
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Get HeavyDrakkar27/01/2003
The Monsterican DreamDrakkar01/06/2004
The ArockalypseDrakkar06/03/2006
DeadacheGun24/10/2008
Babez For BreakfastRCA10/09/2010
To Beast Or Not To BeastAFM01/03/2013
Scare Force OneAFM31/10/2014
Monstereophonic - Theaterror vs. DemonarchyAFM16/09/2016
SexorcismAFM25/05/2018
 

Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
ZombilationDrakkar20/02/2009
 
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.