Login
België (Vlaanderen)

Louis Neefs

Links

1 Fan
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Als ik mijn leven herbeginnen konPalette1959
Ja! Ja! Ja!Palette1959
Ik weet nog altijd nietPalette1960
ForeverPalette1960
Mijn dorpje in de KempenPalette1960
't HeukskePalette1960
Anita My LovePalette1961
't Was altijd zoPalette1961
Ein kleines KomplimentPalette1961
Das Gold zerrinntPalette1962
Aan de Amsterdamse grachtenPalette1962
'k Zag twee berenCNR1963
Sixteen TonsMoonglow1963
Claudia (uno per tutte)Moonglow1963
Ik lees in je ogenMoonglow1963
Een verliefde vrouw.... zegt alles met haar ogenMoonglow1963
Tango für einsame HerzenMoonglow1963
Een gitaar in de nachtCardinal1964
Hier in ons huis (Louis Neefs & Jo Leemans)CNR1964
Wat een levenCardinal1965
Rote LampionsCardinal / CNR1965
Schrijf meCardinal1966
Flip, Flup en FlapCardinal1966
Wenn ein Tag zu Minuten wirdCNR1966
Ik heb zorgenCardinal1967
IrisArcade1968
Zomerzon en zeeColumbia1969
Jennifer JenningsColumbia1969
Laat ons een bloemPhilips1970
De duivels van LoudunPhilips1970
LievelingCardinal1971
AdiosPhilips1971
Kleine Fauss, grote HalsyPhilips1971
Ik kan je niet vergeten / Mijn vriend BenjaminPhilips1971
Margrietje (De rozen zullen bloeien)Philips1972
Omdat ik van je houPhilips1972
Welkom thuisPhilips1973
Liefde voor 't leven (Louis & Connie Neefs)CBS1973
Hé, lieve mensen (Louis Neefs & Ludwig en Günther Neefs)CBS1974
M'n dorp in de KempenCBS1974
Tell MeCBS1974
MallorcaCBS1975
'n Laatste whisky sodaCBS1976
Annelies uit Sas van GentPhilips1977
Rats, spek en bonen (Louis & Conny Neefs met Edelweiss-Kapelle o.l.v. Louis Neefs Sr.)Cardinal1977
MartineWEA1979
Aan het strand van Oostendewea1979
Susa-NinaPhilips1981
La mammaWEA1983
Toch ben je omaPyramid1991
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Liedjes voor kleine en grote mensenMoonglow1963
Ein kleines KomplimentPalette1966
Louis Neefs [1966]Cardinal1966
Euro VisionArcade1968
Louis NeefsPhilips1971
Mijn dorp in de KempenCBS1976
Nooit zonder jouWEA1979
 

Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
Hallo met... - De 14 besteCardinal1971
Mijn dorpje in de KempenMusic For Pleasure1980
LouisPhilips1981
Het beste van...Ariola1989
Een carrièreRCA1990
Het beste van - Master seriePhilips19/05/1997
Diamond CollectionCardinal12/04/2002
ForeverSilver Star / AMC2003
Het beste vanUniversal25/11/2005
Goud van hierARS29/05/2009
Louis Neefs 80Universal18/08/2017
 

Discografie Albums - Misc

TitelLabelRelease
Face To Face (Ann Christy / Louis Neefs)Ariola1998
 
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.