Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Lykke Li

Links

5 Fans
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Little BitWarner25/07/2008
Gifted (N.A.S.A. feat. Kanye West, Santogold & Lykke Li)Anti06/04/2009
Get SomeAtlantic08/11/2010
I Follow RiversAtlantic07/02/2011
Sadness Is A BlessingLL / Atlantic23/05/2011
I'm Waiting Here (David Lynch & Lykke Li)Sunday Best15/07/2013
No Rest For The WickedLL / Atlantic24/03/2014
GunshotLL / Atlantic16/06/2014
No Rest For The Wicked (Robin Schulz Edit)Atlantic09/02/2015
Time In A BottleLL02/02/2018
Deep EndLL / RCA20/04/2018
UtopiaLL / RCA18/05/2018
Two Nights (Lykke Li feat. Aminť)LL / RCA01/06/2018
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Youth NovelsLL22/08/2008
Wounded RhymesLL / Atlantic04/03/2011
I Never LearnLL / Atlantic02/05/2014
So Sad So SexyLL / RCA08/06/2018
 

Discografie Albums - Box

TitelLabelRelease
Wounded Rhymes / Youth NovelsWarner02/08/2013
I Never Learn / Wounded RhymesWarner07/08/2015
 
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.