Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Marco Borsato

Links

7 Fans
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Una donna cosžPolydor1990
At This Moment / EmozioniPolydor1990
You're The Reason WhyPolydor1990
SentoPolydor1991
Un po' bambinoPolydor1992
Dromen zijn bedrogPolydor12/08/1994
Waarom nou jijPolydor11/11/1994
Je hoeft niet naar huis vannachtPolydor04/08/1995
Kom maar bij mijPolydor27/10/1995
De waarheidPolydor22/11/1996
Vrij zijn / MargheritaPolydor1996
WiePolydor17/03/1997
Wereld zonder jou (Marco Borsato & Trijntje Oosterhuis)Polydor20/06/1997
De bestemmingPolydor29/06/1998
Het water / SpeeltuinPolydor13/11/1998
BinnenPolydor19/11/1999
Wat is mijn hart (Live)Polydor2000
Lopen op het water (Marco en Sita)Polydor31/12/2001
Afscheid nemen bestaat nietUniversal08/12/2003
Voorbij (Marco Borsato & Do)Universal01/03/2004
Wat zou je doen (Marco Borsato & Ali B)Universal10/09/2004
Because We Believe (Andrea Bocelli & Marco Borsato)Sugar03/02/2006
RoodUniversal05/05/2006
Everytime I Think Of You (Marco Borsato & Lucie Silvas)TEG / Empire / Mercury06/10/2006
Wit lichtUniversal25/04/2008
Stop de tijdUniversal22/08/2008
DochtersUniversal07/11/2008
Schouder aan schouder (Marco Borsato & Guus Meeuwis)Universal17/05/2010
WaterkantUniversal22/10/2010
KerstmisUniversal29/11/2010
DichtbijUniversal10/01/2011
Kom maar op (Vrij) (Marco Borsato met Lange Frans)Universal14/03/2011
Droom, durf, doe en deelUniversal11/04/2011
Muziek (Marco Borsato feat. Bag2Bank & Ali B)Universal18/10/2013
Samen voor altijd (Marco Borsato met Jada Borsato feat. Willem Frederiks & Lange Frans, Day Ewbank & John Ewbank)Universal22/11/2013
Het beste wat ik ooit hadUniversal24/02/2014
MooiUniversal16/10/2015
Breng me naar het water (Marco Borsato & Matt Simons)Universal26/02/2016
This Is Rood (The Flying Dutch Mash Up) (Marco Borsato vs. Armin van Buuren)Armada05/06/2016
ThuisUniversal29/09/2017
Vrienden (Marco Borsato, Andrť Hazes & Nick & Simon feat. Diggy Dex, VanVelzen, Jeroen van Koningsbrugge & Xander de Buisonjť)Universal19/01/2018
Wat doe je met meUniversal26/01/2018
Hoe het danst (Marco Borsato, Armin van Buuren & Davina Michelle)Universal10/05/2019
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
EmozioniPolydor15/10/1990
SentoPolydor29/10/1991
Giorno per giornoPolydor27/10/1992
MarcoPolydor16/09/1994
Als geen anderPolydor06/10/1995
De waarheidPolydor17/01/1997
De bestemmingPolydor17/08/1998
Luid en duidelijkPolydor07/01/2000
ZienUniversal19/03/2004
Wit lichtUniversal19/09/2008
Dromen durven delenUniversal19/11/2010
Duizend spiegelsUniversal22/11/2013
EvenwichtUniversal20/11/2015
ThuisUniversal17/11/2017
 

Discografie Albums - Live

TitelLabelRelease
Symphonica in rossoUniversal01/12/2006
Wit licht - LiveUniversal13/03/2009
Dromen durven delen - Live 3DimensiesUniversal21/10/2011
 

Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
OnderwegPolydor01/03/2002
#1Universal25/11/2011
Samen voor altijd (De grootste hits uit zijn carriŤre)Universal06/07/2015
 

Discografie Albums - Box

TitelLabelRelease
Marco Borsato - Box SetPolydor02/11/2007
25 jaar Marco Borsato - De studio albumsUSM24/07/2015
 

Discografie Albums - Misc

TitelLabelRelease
Mijn mooiste nummersPolyGram1996
Wit licht + De bestemmingUniversal23/03/2012
Marco + Als geen anderUniversal28/06/2013
 

Discografie Albums - DVD

TitelLabelRelease
Onderweg - Live in de KuipUniversal Music31/10/2002
Symphonica in RossoUniversal01/12/2006
Wit licht - LiveUniversal13/03/2009
Dromen durven delen - Live 3DimensiesUniversal21/10/2011
 
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.