Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Metronomy

Links
OfficiŽle site

3 Fans
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
She WantsBecause17/01/2011
The LookBecause28/03/2011
The BayBecause04/07/2011
Everything Goes My WayBecause26/09/2011
I'm AquariusBecause18/11/2013
Love LettersBecause25/01/2014
ReservoirBecause16/06/2014
Old SkoolBecause16/05/2016
Hang Me Out To Dry (Metronomy with Robyn)Because25/11/2016
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Pip Paine (Pay The 500 Pounds You Owe Me)Holiphonic05/06/2006
Nights OutBecause10/10/2008
The English RivieraBecause08/04/2011
Love LettersBecause07/03/2014
Summer '08Because01/07/2016
 

Discografie Albums - Mix

TitelLabelRelease
LateNightTalesLateNightTales31/08/2012
 
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.