Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Natalie Imbruglia

Links
OfficiŽle site

4 Fans
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
TornRCA17/11/1997
Wishing I Was ThereRCA23/02/1998
Big MistakeRCA23/02/1998
SmokeRCA05/10/1998
IntuitionRCA1998
Left Of The MiddleRCA1998
IdentifyVirgin1999
That DayRCA29/10/2001
Wrong ImpressionRCA04/02/2002
Beauty On The FireRCA22/07/2002
SunlightRCA2002
ShiverBrightside11/04/2005
Counting Down The DaysBrightside25/07/2005
GloriousBrightside / Blue Sky27/08/2007
Be With YouBMG2007
WantIsland07/09/2009
Instant CrushPortrait24/08/2015
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Left Of The MiddleRCA04/11/1997
White Lilies IslandRCA22/10/2001
Counting Down The DaysBrightside25/04/2005
Come To LifeIsland02/10/2009
MalePortrait21/08/2015
 

Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
Glorious - The Singles 97-07Brightside07/09/2007
 
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.