Login
België (Vlaanderen)

Nick & Simon

Links

2 Fans
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Steeds weerArtist & Company10/04/2006
VerlorenArtist & Company09/06/2006
Vaarwel verleden / De soldaatArtist & Company15/09/2006
Herwinnen (Nick & Simon met Het Metropole Orkest)Artist & Company03/02/2007
Kijk omhoogArtist & Company24/08/2007
Pak maar m'n handArtist & Company16/11/2007
RosanneArtist & Company07/03/2008
Hoe lang?Artist & Company15/08/2008
Vallende sterrenArtist & Company16/01/2009
De dag dat alles beter isArtist & Company10/04/2009
Lippen op de mijneArtist & Company07/08/2009
Het maskerArtist & Company06/11/2009
Het masker / Santa's PartyArtist & Company27/11/2009
Door jouArtist & Company22/02/2010
Een nieuwe dagArtist & Company20/08/2010
The Way You Do The Things You DoArtist & Company01/10/2010
Vlinders / Santa's PartyArtist & Company26/11/2010
Wijzer (Dan je was) (Symphonica In Rosso versie)Artist & Company14/03/2011
Een zomer langArtist & Company17/06/2011
Bij je zijn (Live Symphonica in rosso 2011)Artist & Company04/11/2011
VrijArtist & Company13/04/2012
Alles overwinnenArtist & Company30/07/2012
Take My HandArtist & Company10/08/2012
Ze lijkt net niet op jouArtist & Company16/11/2012
JuliaArtist & Company08/03/2013
GeluksmomentArtist & Company21/06/2013
Dans heel dicht bij mijArtist & Company / Cloud 910/01/2014
MiaArtist & Company07/07/2014
Leve de vrouwArtist & Company / Cloud 901/09/2014
De horizonArtist & Company08/09/2014
Pak van mijn hartArtist & Company / Cloud 924/10/2014
Open je hartArtist & Company / Cloud 921/08/2015
Rome (Nick & Simon met Yentl en de Boer)Artist & Company / Cloud 919/02/2016
Hartenstrijd (Nick & Simon met Laura)Ananas10/10/2016
Won't Back Away (John Dahlbäck feat. Nick & Simon)Armada / Mostiko25/11/2016
WelkomWarner09/06/2017
Zing! (Nick & Simon feat. Jayh)Warner01/09/2017
Proosten op de dodenWarner01/09/2017
Gek van gelukWarner24/11/2017
Vrienden (Marco Borsato, André Hazes & Nick & Simon feat. Diggy Dex, VanVelzen, Jeroen van Koningsbrugge & Xander de Buisonjé)Universal19/01/2018
De dag en de nachtWarner30/03/2018
Mum van tijdWarner05/10/2018
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Nick & SimonArtist & Company05/05/2006
VandaagArtist & Company29/11/2007
LuisterArtist & Company13/02/2009
FierArtist & Company01/10/2010
SterkerArtist & Company21/09/2012
Christmas With... - Merry X-mas Everyone!Artist & Company11/10/2013
Ein neuer TagRCA11/04/2014
OpenArtist & Company / Cloud 918/09/2015
AangenaamWarner22/09/2017
 

Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
Herinneringen - Het beste vanArtist & Company / Cloud 920/06/2014
 

Discografie Albums - DVD

TitelLabelRelease
Altijd dichtbij - Live in concertArtist & Company17/10/2008
Overal - Ahoy' 2009Artist & Company13/11/2009
Sterker - In GelredomeArtist & Company07/02/2014
 
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.