Login
België (Vlaanderen)

Nolwenn Leroy

Geboortedatum
Nolwenn Leroy  28.09.1982

Links
Officiële site

1 Fan
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
CasséMercury23/03/2003
Une femme cachéeMercury08/07/2003
Suivre une étoileMercury10/11/2003
InévitablementMercury18/10/2004
Nolwenn ohwo!Mercury23/01/2006
Histoire naturelleMercury29/05/2006
Faut-il, faut-il pas?Mercury09/11/2009
Suite SudarmoricaineMercury06/12/2010
Mnà na H-EireannMercury09/05/2011
BrestMercury11/07/2011
Moonlight ShadowMercury17/10/2011
Juste pour me souvenirMercury22/10/2012
Sixième continentMercury04/03/2013
J'ai volé le lit de la merMercury12/08/2013
Ophélia (Live)Mercury20/10/2014
Le chant de la merMercury17/11/2014
GemmeMercury12/05/2017
Trace ton cheminMercury29/09/2017
Calling You (Renaud Capuçon & Nolwenn Leroy / Brussels Philharmonic / Stéphane Denève)Erato / Warner Classics21/09/2018
So Far Away From L.A.Mercury28/09/2018
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
NolwennMercury10/03/2003
Histoires naturellesMercury05/12/2005
Le Cheshire cat & moiMercury07/12/2009
BretonneMercury06/12/2010
3cd originaux: Nolwenn Leroy / Histoires Naturelles / BretonneMercury10/09/2012
Ô filles de l'eauMercury26/11/2012
GemmeMercury01/09/2017
FolkMercury02/11/2018
 

Discografie Albums - Live

TitelLabelRelease
Histoires naturelles TourMercury22/10/2007
Ô tour de l'eauMercury01/12/2014
 

Discografie Albums - Box

TitelLabelRelease
Histoires naturelles / Nolwenn LeroyUniversal28/09/2008
3cd originaux: Nolwenn Leroy / Bretonne / Ô filles de l'eauMercury04/09/2015
2cd originaux: Bretonne / Ô filles de l'eauMercury04/09/2015
 

Discografie Albums - DVD

TitelLabelRelease
Ô tour de l'eauMercury01/12/2014
 
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.