Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Novastar

Links

0 Fans
Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
WrongWEA27/09/1999
Never Back DownWEA26/03/2004
When The Lights Go Down On The Broken HeartedWEA25/06/2004
RomeWEA14/10/2004
Mars Needs WomanCapitol29/08/2008
BecauseCapitol07/11/2008
Waiting So LongCapitol12/12/2008
Wings On MeCapitol29/06/2009
Because The Remix (Ferry Corsten feat. Novastar)Premier23/10/2009
Closer To YouWarner17/02/2014
Light Up My LifeWarner16/06/2014
Faith In YouWarner29/09/2014
KabulWarner09/02/2015
Home Is Not HomeSony06/04/2018
Pale EyesSony06/07/2018
HollySony17/08/2018
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
NovastarWEA25/02/2000
Another Lonely SoulWEA05/03/2004
Almost BangorCapitol26/09/2008
Inside OutsideWarner28/03/2014
In The Cold Light Of MondaySony05/10/2018
 
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.