Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Oscar And The Wolf

Links

0 Fans
Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Orange SkyDebonair21/05/2012
All We WantDebonair01/10/2012
MoonshineDebonair01/04/2013
PrincesDebonair10/02/2014
Strange EntityDebonair16/06/2014
UndressDebonair08/12/2014
You're Mine (Raving George feat. Oscar And The Wolf)Debonair02/03/2015
JoaquimDebonair01/06/2015
Back To Black (Film Black Version) (Oscar And The Wolf feat. Tsar B)Debonair26/10/2015
The GameDebonair29/07/2016
So RealDebonair19/05/2017
BreathingDebonair12/06/2017
RunawayDebonair15/09/2017
FeverDebonair20/04/2018
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Summer Skin [EP]Debonair08/06/2012
EP CollectionDebonair20/05/2013
EntityDebonair02/05/2014
InfinityDebonair29/09/2017
 
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.