Login
België (Vlaanderen)

Pascal Obispo

Links
Officiële site

0 Fans
Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Tu vas me manquer (Les mains qui se cherchent)Epic1993
Tombé pour elleEpic11/09/1995
Tu compliques toutEpic04/03/1996
PersonneEpic1996
Il faut du tempsEpic10/02/1997
LucieEpic07/04/1997
Où et avec qui tu m'aimesEpic02/09/1997
Les meilleurs ennemis (Zazie / Obispo)Epic24/11/1997
L'important c'est d'aimerEpic21/02/2000
Pas besoin de regretsEpic15/01/2001
Ce qu'on voit, allée RimbaudEpic04/06/2001
MillésimeEpic11/12/2001
So Many Men (Youssou N'Dour with Pascal Obispo)Nonesuch2002
FanEpic14/03/2003
ZinedineEpic03/11/2003
Mourir demain (Pascal Obispo / Natasha St-Pier)Columbia18/06/2004
Y'a pas un homme qui soit né pour ça (Sidaction (Florent Pagny / Calogero / Pascal Obispo))Jive29/11/2004
1980 (Pascal Obispo / Melissa Mars)PO01/09/2006
Les fleurs du bienEpic23/02/2007
Mauvaise foi nocturne (La réponse) (Fatal Bazooka feat. Vitoo)Warner02/03/2007
Le drapeauEpic20/04/2009
IdéalisteEpic13/07/2009
La valse des regretsEpic02/11/2009
Si je manquais de ta peauEpic22/03/2010
Je laisse le temps faire (Florent Pagny & Pascal Obispo)AZ16/05/2011
Tu m'avais ditEpic22/10/2012
Comment veux-tu que je t'aimeJive18/03/2013
D'un Avé MariaJive06/09/2013
ArigatôJive20/01/2014
Le grand amourJive28/04/2014
Un homme est passé (Pascal Obispo feat. Élodie Frégé)Jive28/07/2014
Pendant que je chanteJive27/10/2014
Le secret perduJive16/10/2015
Je ne sais plus, je ne veux plusJive25/01/2016
Le dernier rendez-vousJive30/05/2016
Le sermentJive26/09/2016
L'esprit grande prairie (Eddy Mitchell & Pascal Obispo)Polydor23/03/2018
Chante la rue chanteAtletico / Mercury08/06/2018
Rien ne dureAtletico / Mercury28/09/2018
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Plus que tout au mondeEpic1992
Un jour comme aujourd'huiEpic07/10/1994
SuperfluEpic25/10/1996
Live 98Epic04/05/1998
SoledadEpic26/11/1999
Studio Fan / Live FanEpic15/03/2004
FanEpic31/05/2004
Les fleurs du bienJive Epic15/05/2006
Les fleurs de ForestEpic26/10/2007
Welcome To The Magic World Of Captain Samouraï FlowerEpic09/10/2009
Le grand amourJive02/12/2013
Billet de femmeColumbia05/02/2016
ObispoUniversal12/10/2018
 

Discografie Albums - Live

TitelLabelRelease
Millésimes - Live 2013-14Jive06/10/2014
Billet de femme - Le concert symphoniqueJive Epic02/12/2016
 

Discografie Albums - Musical

TitelLabelRelease
Adam & Eve - La seconde chance (Musical / Pascal Obispo)Polydor24/10/2011
 

Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
MillésimesJive07/01/2013
 

Discografie Albums - Box

TitelLabelRelease
2CD: Soledad / SuperfluSony02/09/2013
2CD: Les fleurs du bien / Le grand amourSony14/08/2015
 

Discografie Albums - DVD

TitelLabelRelease
Les fleurs de ForestEpic26/10/2007
 
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.