Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Passion Pit

Links

1 Fan
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Chunk Of Change EPColumbia27/02/2009
SleepyheadColumbia06/04/2009
The ReelingColumbia25/05/2009
To Kingdom ComeColumbia02/11/2009
Little SecretsColumbia25/01/2010
Take A WalkColumbia28/05/2012
Constant ConversationsColumbia10/09/2012
Carried AwayColumbia11/02/2013
Pay No Mind (Madeon feat. Passion Pit)Columbia06/04/2015
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
MannersColumbia15/05/2009
GossamerColumbia20/07/2012
KindredColumbia17/04/2015
 
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.