Login
België (Vlaanderen)

Pastora Soler

Links

0 Fans
Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Fuente de lunaHispavox1999
Corazón congeladoHispavox2001
DeseoEMI28/11/2002
Pastora SolerWEA16/04/2006
Toda mi verdadWEA05/06/2007
Bendita locuraWarner21/04/2009
Una mujer como yoWarner22/06/2012
ConócemeWarner10/09/2013
La calmaWarner15/09/2017
 

Discografie Albums - Live

TitelLabelRelease
15 añosWarner06/09/2010
 
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.