Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Pentatonix

Links

2 Fans
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
ProblemRCA01/09/2014
That's Christmas To MeRCA01/12/2014
Winter Wonderland / Don't Worry Be Happy (Pentatonix feat. Tori Kelly)RCA01/12/2014
Joy To The WorldRCA30/10/2015
Can't Sleep LoveRCA09/11/2015
If I Ever Fall In Love (Pentatonix feat. Jason Derulo)RCA23/05/2016
Jolene (Pentatonix feat. Dolly Parton)RCA09/09/2016
HallelujahRCA14/10/2016
HavanaRCA23/02/2018
PerfectRCA13/04/2018
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Color Your Ears (PTX)Noya06/06/2008
Fade Out (PTX)Bionics04/03/2011
PTXRCA19/09/2014
That's Christmas To MeRCA20/10/2014
PentatonixRCA16/10/2015
A Pentatonix ChristmasRCA21/10/2016
PTX Presents: Top Pop, Vol. IRCA13/04/2018
Christmas Is Here!RCA26/10/2018
 

Discografie Albums - Misc

TitelLabelRelease
PTX Vol. IIIRCA22/09/2014
PTX Vol. IV - ClassicsRCA07/04/2017
 

Discografie Albums - DVD

TitelLabelRelease
On My Way HomeRCA12/02/2016
 
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.