Login
België (Vlaanderen)

Pussycat

Links

1 Fan
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
MississippiEMI04/1975
GeorgieEMI03/1976
Mississippi [deutsch]EMI03/1976
Georgie [deutsch]EMI05/1976
SmileEMI08/1976
Ein altes LiedEMI11/1976
My Broken SouvenirsEMI03/1977
AbschiedssouvenirEMI06/1977
I'll Be Your WomanEMI07/1977
If You Ever Come To AmsterdamEMI11/1977
Same Old SongEMI02/1978
Wet Day In SeptemberEMI07/1978
Hey JoeEMI12/1978
DaddyEMI08/1979
Let Freedom RangeEMI11/1979
Doin' La BambaEMI07/1980
Then The Music StoppedEMI04/1981
Une chambre pour la nuitEMI07/1981
Teenage QueenieEMI11/1981
Take A Look At MeEMI04/1982
Lovers Of A KindEMI01/1983
ChicanoEMI04/1983
Chez LouisEMI08/1983
Roll On Sweet MississippiEMI12/1983
Light Of A GipsyAriola08/1984
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
First Of AllEMI Electrola1976
PussycatEMI1976
SouvenirsEMI1977
Wet Day In SeptemberHörzu / EMI1978
Simply To Be With YouEMI1979
Blue LightsEMI1981
After AllEMI1983
Hollands Glorie [2008] (Pussycat feat. Toni Willé)CNR28/07/2008
 

Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
The Best Of...Bovema Negram1979
CollectionEMI1982
MississippiImperial31/03/1987
Premium Gold CollectionElectrola15/09/1994
GoldEMI19/09/1994
25 jaar na MississippiEMI05/03/2001
The Greatest HitsEMI23/04/2004
The Complete CollectionEMI26/04/2004
Alle 40 goedEMI Catalogue Marketing22/02/2010
The Golden Years Of Dutch Pop MusicUSM23/10/2015
 
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.