Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Rumer

Links

2 Fans
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
ArethaAtlantic25/10/2010
SlowAtlantic29/11/2010
Am I ForgivenAtlantic14/03/2011
I Wanna Roo YouAtlantic19/12/2011
P.F. SloanAtlantic23/04/2012
Sara SmileAtlantic23/07/2012
Reach OutAtlantic01/12/2014
Love Is The AnswerNight Owl29/01/2016
(They Long To Be) Close To YouEastWest01/08/2016
Walk On ByEastWest03/10/2016
Balance Of NatureEast West02/12/2016
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Seasons Of My SoulAtlantic01/11/2010
Boys Don't CryAtlantic15/06/2012
Into ColourAtlantic13/02/2015
This Girl's In Love - A Bacharach & David SongbookEastWest25/11/2016
 

Discografie Albums - Misc

TitelLabelRelease
B Sides & RaritiesAtlantic04/09/2015
 
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.