Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Sabrina

Links

3 Fans
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
BoysChic1987
Hot GirlDureco1987
Sexy GirlLondon19/09/1988
All Of Me (Boy Oh Boy)Metronome1988
My ChicoMetronome1988
Like A Yo YoVideogram1988
Voulez-vous coucher avec moi? (Lady Marmalade)Baby1988
GringoAriola1989
Siamo donne (JÚ Squillo & Sabrina)PolyGram1991
Angel BoyZYX1995
Call Me (Samantha vs Sabrina)ZYX26/11/2010
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
SabrinaChic / Teldec24/09/1987
Super SabrinaCarrere1988
Over The PopCasablanca22/04/1991
Erase - RewindZYX28/11/2008
 

Discografie Albums - Misc

TitelLabelRelease
Sexy GirlSoundwings1990
BoysCuba Libre16/06/2000
 
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.