Login
België (Vlaanderen)

Sanna Nielsen

Links
Officiële site

2 Fans
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Igår, idagMaypole2001
Hela världen för migM&L2003
Du och jag mot världen (Fredrik Kempe & Sanna Nielsen)M&L03/2005
Vägen hemLionheart09/11/2005
Rör vid min själLionheart25/03/2006
Vågar du, vågar jagLionheart05/03/2007
Empty RoomM&L03/2008
Nobody Without YouLionheart04/08/2008
DevotionLionheart26/03/2010
I'm In LoveLionheart26/02/2011
UndoParlophone09/05/2014
En ton av tystnad (Sanna Nielsen & Anders Glenmark)Warner2015
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
StrongerLionheart16/04/2008
Our Christmas (Sanna, Shirley, Sonja)Lionheart19/11/2008
I'm In LoveLionheart02/03/2011
7Warner04/07/2014
 

Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
Sanna 11-22Lionheart07/03/2007
 
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.