Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Sophie Zelmani

Links
OfficiŽle site

0 Fans
Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Sophie ZelmaniColumbia11/04/1996
Sing And DanceColumbia01/04/2001
Love AffairSME16/01/2004
Memory Loves YouEpic09/02/2007
The Ocean And MeEpic05/09/2008
I'm The RainSony26/02/2010
SoulEpic18/11/2011
Going HomeOh Dear28/03/2014
EverywhereOh Dear25/09/2015
My SongOh Dear14/04/2017
Precious Burden//
Time To Kill//
 

Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
A Decade Of Dreams 1995-2005 Columbia04/11/2005
 

Discografie Albums - Box

TitelLabelRelease
Original Album Classics - Box SetColumbia03/10/2008
3 Original Album ClassicsColumbia08/02/2010
2CD: Time To Kill / I'm The RainColumbia18/03/2013
 
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.