Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The Black Keys

Links

10 Fans
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Your TouchV22006
Strange TimesV224/03/2008
Tighten UpV203/05/2010
Have Love Will TravelFat Possum28/05/2010
Next GirlV206/09/2010
Lonely BoyNonesuch31/10/2011
Gold On The CeilingNonesuch13/02/2012
Little Black SubmarinesNonesuch30/07/2012
The Baddest Man Alive (The Black Keys - RZA)Soul Temple05/03/2013
FeverNonesuch24/03/2014
Gotta Get AwayNonesuch21/07/2014
Bullet In The BrainNonesuch24/11/2014
The Moan//
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
The Big Come UpAlive2002
ThickfreaknessFat Possum2003
Rubber FactoryEpitaph2004
ChulahomaFat Possum02/05/2006
Magic PotionV22006
Attack & ReleaseMercury28/03/2008
BrothersV214/05/2010
El caminoNonesuch02/12/2011
Turn BlueNonesuch09/05/2014
 
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.