Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The Rasmus

Geboortedatum
Laur YlŲnen  23.04.1979

Links
Interview with The Rasmus (German)
OfficiŽle site

4 Fans
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
In The ShadowsMotor / Urban30/06/2003
First Day Of My LifeUniversal13/10/2003
Funeral Song (The Resurrection)Universal18/01/2004
GuiltyPlayground06/09/2004
No FearPlayground28/08/2005
Sail AwayPlayground28/10/2005
Livin' In A World Without YouVertigo12/09/2008
JustifyPlayground30/01/2009
October & April (The Rasmus feat. Anette Olzon)Vertigo26/10/2009
I'm A MessUniversal26/03/2012
ParadisePlayground31/03/2017
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
IntoPlayground03/09/2001
Dead LettersUniversal04/08/2003
Hide From The SunUniversal12/09/2005
Black RosesPlayground26/09/2008
The RasmusUniversal20/04/2012
Dark MattersPlayground06/10/2017
 

Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
Best Of The Rasmus 2001-2009Vertigo27/11/2009
 
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.