Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The Strokes

Links

9 Fans
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Last NiteBMG2001
The Modern AgeRough Trade29/01/2001
SomedayRCA2002
ReptiliaRough Trade2003
JuiceboxRough Trade05/12/2005
You Only Live OnceRCA17/07/2006
Heart In A CageRough Trade2006
Under Cover Of DarknessRCA07/02/2011
Taken For A FoolRCA16/05/2011
Machu PicchuRCA08/08/2011
One Way TriggerRCA28/01/2013
All The TimeRCA25/03/2013
Happy EndingRCA25/03/2013
Future Present Past EPCult03/06/2016
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Is This ItRCA24/08/2001
Room On FireRCA20/10/2003
First Impressions Of EarthRCA30/12/2005
AnglesRCA18/03/2011
Comedown MachineRCA22/03/2013
 
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.