Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The Veronicas

Links
OfficiŽle site
Interview with The Veronicas (2009, German)

9 Fans
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
4everSire05/07/2005
Everything I'm NotSire27/11/2005
When It All Falls ApartSire21/03/2006
RevolutionSire07/08/2006
Leave Me AloneSire04/11/2006
Hook Me UpSire18/08/2007
UntouchedSire08/12/2007
This LoveSire14/04/2008
Take Me On The FloorSire26/07/2008
PopularSire11/10/2008
LolitaSire27/07/2012
You Ruin MeSony19/09/2014
If You Love SomeoneSony21/11/2014
Chains (Tina Arena, Jessica Mauboy & The Veronicas)EMI26/11/2015
In My BloodSony10/06/2016
The Only HighSony02/06/2017
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
The Secret Life Of...Sire17/10/2005
Hook Me UpSire03/11/2007
The VeronicasSony21/11/2014
 
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.