Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Twenty One Pilots

Links
OfficiŽle site

1 Fan
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
MigraineWEA14/06/2013
Holding On To YouWEA08/07/2013
Fairly LocalWEA17/03/2015
Tear In My HeartWEA06/04/2015
Stressed OutAtlantic27/04/2015
RideAtlantic16/05/2016
HeathensAtlantic17/06/2016
CancerWEA14/09/2016
HeavydirtysoulAtlantic06/02/2017
Jumpsuit / Nico And The NinersFueled By Ramen / Atlantic13/07/2018
LevitateFueled By Ramen / Atlantic10/08/2018
My BloodFueled By Ramen / Atlantic31/08/2018
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
VesselFueled By Ramen / Atlantic11/01/2013
BlurryfaceAtlantic15/05/2015
TrenchAtlantic05/10/2018
 

Discografie Albums - Live

TitelLabelRelease
Blurryface - LiveAtlantic25/11/2016
 
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.