Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Type O Negative

Links
OfficiŽle site

1 Fan
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Love You To DeathRoadrunner1996
My Girlfriend's GirlfriendRoadrunner1996
Cinnamon GirlRoadrunner1997
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Slow, Deep And HardRoadrunner1991
Bloody KissesRoadrunner17/08/1993
October RustRoadrunner20/08/1996
World Coming DownRoadrunner1999
Life Is Killing MeRoadrunner17/06/2003
Dead AgainSteamhammer16/03/2007
 

Discografie Albums - Live

TitelLabelRelease
The Origin Of The FecesRoadrunner1994
Symphony For The DevilSteamhammer10/03/2006
 

Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
The Best Of Type O NegativeRoadrunner2006
 

Discografie Albums - Box

TitelLabelRelease
The Complete Roadrunner Collection 1991-2003Roadrunner29/03/2013
 
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.