Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Vanessa Chinitor

Links

0 Fans
Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
In al mijn dromenCNR1998
Verdoofd en verblindCNR1998
Like The WindArcade12/03/1999
When The Siren CallsCNR02/07/1999
VerlangenCNR1999
Deze dansCNR2000
Ik neem vandaag de treinCNR2000
HeimweeAssekrem2002
Je hart dat mij verovertAssekrem2003
Deel mijn leven (Vanessa [Vanessa Chinitor])CNR2009
Mijn nummer ťťn ben jij (Vanessa & Dirk)HKM21/05/2012
Warm en koud (Vanessa & Dirk)HKM01/09/2014
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Like The WindCNR21/05/1999
Costa romantica (Bart & Vanessa)Virgin30/03/2001
Een koffer vol dromen (Vanessa [Vanessa Chinitor])HKM06/08/2010
 
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.