Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Volbeat

Links
OfficiŽle site

4 Fans
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
FallenUniversal09/08/2010
Heaven Nor HellUniversal11/10/2010
16 DollarsUniversal25/04/2011
Cape Of Our HeroVertigo11/03/2013
Lola MontezVertigo17/06/2013
Lonesome Rider (Volbeat feat. Sarah Blackwood)Vertigo28/10/2013
Pearl HartVertigo28/10/2013
For evigt (Volbeat feat. Johan Olsen)Vertigo / Capitol02/05/2016
Seal The DealVertigo / Capitol09/09/2016
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
The Strength / The Sound / The SongsRebel Monster09/2005
Rock The Rebel / Metal The DevilMascot26/02/2007
Guitar Gangsters & Cadillac BloodMascot28/08/2008
Beyond Hell Above HeavenUniversal 10/09/2010
Outlaw Gentlemen & Shady LadiesVertigo05/04/2013
Seal The Deal & Let's BoogieVertigo / Capitol03/06/2016
 

Discografie Albums - Box

TitelLabelRelease
Live From Beyond Hell / Above HeavenVertigo18/11/2011
 

Discografie Albums - DVD

TitelLabelRelease
Live In A Pool Of BoozeMascot15/06/2007
Live From Beyond Hell / Above HeavenUniversal25/11/2011
 
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.