Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Zara Larsson

Links

2 Fans
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
UncoverEpic13/05/2013
Lush LifeTen / Epic09/06/2015
Never Forget You (Zara Larsson & MNEK)Ten / Epic11/09/2015
Girls Like (Tinie Tempah feat. Zara Larsson)Disturbing London / Parlophone26/02/2016
This One's For You (David Guetta feat. Zara Larsson)Parlophone06/05/2016
Ain't My FaultTen / Epic02/09/2016
I Would LikeTen / Epic11/11/2016
So Good (Zara Larsson feat. Ty Dolla $ign)Ten / Epic27/01/2017
Symphony (Clean Bandit feat. Zara Larsson)Atlantic17/03/2017
Don't Let Me Be YoursTen / Epic12/05/2017
Only YouTen / Epic11/08/2017
Ruin My LifeTen / Epic17/10/2018
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
1Ten01/12/2014
Uncover [EP]Ten / Epic16/01/2015
So GoodTen / Epic17/03/2017
 
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.