Login
België (Vlaanderen)

WIN HET DUBBELALBUM BIJ SEIZOEN 1 VAN '#LIKEME'!

In drie maanden tijd is #LikeMe uitgegroeid tot dé hype onder jeugdig Vlaanderen en ook hun (groot)ouders kunnen hun gading vinden in de reeks die Nederlandstalige popklassiekers combineert met plotlijnen over vaak spraakmakende sociale thema’s. De twee concerten in de Lotto Arena hebben het dubbelalbum rond seizoen 1 weer naar de eerste plaats van de Ultratop 200 geduwd en voor vijf fans die nog niet hebben toegetast, hebben wij een exemplaar liggen. Zing mee met de gerevampte versies van ‘Allemaal’, ‘Porselein’, ‘Het is over’, ‘’t Is weer voorbij die mooie zomer’, ‘Dit is de allereerste keer’, ‘Ik wil je’, ‘Afscheid van een vriend’, ‘Hoop doet leven’, ‘Leef’ (van Mozaďek & Walter Grootaers, niet van Hazes Jr...), ‘Zeg ‘ns meisje’ van de betreurde Paul Severs, ‘Meisjes’, ‘Mooi weer vandaag’, ‘De lichtjes van de Schelde’,… uitgevoerd door een cast die veelbelovend vers bloed mengt met doorwinterde showbizzveteranen als Gunther Levi, Ann Van den Broeck, Sven De Ridder, Janine Bischops en Hugo ‘van Nicole’ Sigal!Je bent niet ingelogd, gelieve in te loggen of je als nieuwe gebruiker te registreren:

Gebruikersnaam   
Paswoord
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geďnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.