Login
België (Vlaanderen)

WIN HET ALBUM 'SJOKOLA' VAN ISABELLE A!

De vernieuwde belangstelling die Isabelle A mocht genieten na haar deelname aan ‘Liefde voor muziek’ twee jaar geleden is gelukkig niet na een paar maanden weer verdampt, zo blijkt uit de mooie entrée van haar nieuwste album ‘Sjokola’. Hierop brengt de Gentse chanteuse, die 30 jaar geleden al doorbrak als ster van het kinderprogramma ‘TV Tam Tam’, een nieuwe lading stijlvolle songs, net als bij de top 3-voorganger ‘Zo zal het zijn’ met Jeroen Swinnen aan boord als producer. We kregen al enkele voorsmaakjes van deze chocoladefontein met het ingetogen ‘Nooit meer alleen’, een duet met ex-LVM-maatje Koen Wauters, en de huidige van trendy beats voorziene single ‘2 seconden’, die het allebei tot de bovenste tien van de Vlaamse Ultratop 50 geschopt hebben. Verder kreeg Isabelle op dit album ook nog de hulp van de weer erg in trek zijnde Raymond van het Groenewoud op het autobiografische titelnummer, waarin ze op ‘tongue in cheek’ wijze afrekent met de kritiek die ze in de loop van haar carričre soms heeft moeten slikken. Of jij de schone meteen hebt herkend onder de laag chocola op de albumhoes of niet, je kan alvast meespelen voor het gepolijste eindresultaat!Je bent niet ingelogd, gelieve in te loggen of je als nieuwe gebruiker te registreren:

Gebruikersnaam   
Paswoord
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geďnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.