Login
België (Vlaanderen)

WIN HET ALBUM '~HOW I'M FEELING~' VAN LAUV!

Het grote poppaleis heeft er sinds enkele jaren een voorname prins bij: Ari Leff alias Lauv. De steevast in opvallende haarkleuren uitgedoste Amerikaan duikt sinds zijn platina doorbraakhit ‘I Love Me Better’ uit 2017 regelmatig in de Ultratop op, vorig jaar nog met de twee hitduetten ‘I’m So Tired…’ met Troye Sivan en ‘F**k, I’m Lonely’ met Anne-Marie. Die staan beide op de maar liefst 21 songs tellende tracklist van zijn tweede album ‘~How I’m Feeling~’, waarop het popfenomeen ook nog samenwerkingen aangaat met de Zuid-Koreaanse meisjeslievelingen van BTS evenals Alessia Cara, Lany en Sofía Reyes. Heikele thema’s als eenzaamheid, depressie, faalangst en andere ‘anxiety issues’ staan vaak centraal in zijn teksten, die naadloos aansluiten bij de leefwereld van met name de millennials- en Gen Z-generaties. In o.m. een stampvolle Ancienne Belgique in Brussel toonde Lauv tevens live stevig overeind te blijven. Jij kan nu meespelen voor deze lang uitgerijpte plaat vol catchy melodieën, die de tijdsgeest van begin jaren 2020 vakkundig schetst!Je bent niet ingelogd, gelieve in te loggen of je als nieuwe gebruiker te registreren:

Gebruikersnaam   
Paswoord
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.