Login
België (Vlaanderen)

WIN HET ALBUM 'HEARTBREAK WEATHER' VAN NIALL HORAN!

Niall Horan blijft, ook ruim vier jaar nadat One Direction voor onbepaalde tijd de koelkast in ging, bewijzen ook solo zijn mannetje te kunnen staan in de poparena. De Ierse singer-songwriter stond maandenlang in de Ultratop met zijn debuutalbum ‘Flicker’ uit de herfst van 2017, dat met ‘Slow Hands’, ‘Too Much To Ask’ en vooral ‘On The Loose’ enkele fijne hits opleverde. Nu pakt hij uit met de opvolger ‘Heartbreak Weather’, eind vorig jaar voorafgegaan door de single ‘Nice To Meet Ya’, die de britpop van de jaren 90 à la Oasis helemaal doet herleven. Actuele single ‘No Judgement’ is ook reeds vaak op de radio te horen en op de rest van de plaat serveert Niall nog een pak zorgvuldig gesmeden songs, met de hulp van een schare ervaren coauteurs en –producers, zoals Greg Kurstin, Tobias Jesso Jr., Jamie Scott en de oude bekenden uit zijn 1D-periode Julian Bunetta en John Ryan. Op 5 november staat de charmeur (als alles goed gaat) in de Lotto Arena en om tegen dan zijn hele tweede album uit het hoofd te kennen, kan je nu een week lang je kans wagen!Je bent niet ingelogd, gelieve in te loggen of je als nieuwe gebruiker te registreren:

Gebruikersnaam   
Paswoord
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.