Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

< popnieuws

30 JAAR MAMA'S JASJE IN APRIL EN MEI 2021 OP DE PLANKEN

Mamaís Jasje bestaat 30 jaar en dat moet gevierd worden! De band rond singer-songwriter Peter Van Laet brengt vandaag voor de gelegenheid een feestelijk album uit met een selectie van -niet toevallig- 30 nummers. Tien greatest hits. Tien prachtige hommages. Tien spiksplinternieuwe songs!


En er staat ook een tournee op het programma. In het voorjaar van 2021 doet de hitgroep uit de jaren 90 enkele van Vlaanderens mooiste theaterzalen aan. Op zaterdag 17 april speelt Mama's Jasje in De Roma in Antwerpen, op zaterdag 24 april in Het Depot in Leuven, op vrijdag 30 april in Capitole in Gent, op zaterdag 8 mei in Kursaal in Oostende en op vrijdag 14 mei in Ethias Theater in Hasselt. Op de setlist staan -jawel- 30 songs, waaronder onsterfelijke klassiekers als 'Zo Ver Weg', 'Teken Van Leven', 'Doe Het Licht Maar Uit' en hun grootste Ultratop-hit 'Als De Dag Van Toen' (16 weken op 1 in de Vlaamse Top 10 in 1997). Dat Peter Van Laet op het podium minstens even hard zal schitteren als in het net afgelopen seizoen van 'Liefde Voor Muziek' staat buiten kijf. Tickets voor de vijf theaterconcerten zijn beschikbaar vanaf maandag om 10u.

BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.