Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

< popnieuws

5 SECONDS OF SUMMER DINSDAG 20 APRIL 2021 IN PALEIS 12

Daar zijn ze dan! De vier jonge AustraliŽrs van 5SOS zijn uit de startblokken geschoten! Na Parijs, Berlijn, Londen en Milaan zal hun No Shame 2021 Tour ook neerstrijken in Brussel, op 20 april 2021 in Paleis 12. Calum, Ash, Luke en Michael maken zich op voor een strakke show, die iedereen zal doen snakken naar meer. Met All Time Low als support act.

De band heeft niet stilgezeten sinds hun oprichting in 2011 en de release van hun debuutplaat in 2014. 5 Seconds of Summer, of afgekort 5SOS, is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de internationale pop/rock-scene. De band verkocht wereldwijd miljoenen platen en scoorde Ultratop-hits met o.a. 'She Looks So Perfect', het maar liefst 42 weken genoteerde 'Youngblood' en ďWho Do You LoveĒ met The Chainsmokers.

In maart 2020 dropte het kwartet hun vierde album getiteld 'C.A.L.M.'. Kort, krachtig en een subtiele verwijzing naar de initialen van hun voornamen. Voor deze nieuwe plaat werkte het viertal samen met producer Andrew Watt (Post Malone) en zetten ze hun ambities kracht bij met nummers als 'No Shame', 'Old MeĒ en ďEasier'. Een 5SOS-show die je absoluut niet wil missen!

BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.