Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

< popnieuws

LADY GAGA NIEUWE DATUM SPORTPALEIS: 22 JANUARI

Vandaag is bevestigd dat het Europese deel van de Lady Gaga Joanne World Tour volledig wordt verplaatst naar 2018. De tournee wordt in Noord-Amerika hervat in november en december en wordt vervolgd door de Europese data. De popdiva komt op maandag 22 januari naar ons land voor een wervelende show!

ďHet ziet ernaar uit dat niet veel anderen deze prestatie zullen evenaren dit jaarĒ, zo duidde The New York Times op het feit dat deze tournee ďde zangeres op haar bestĒ laat zien. Lady Gaga wordt geprezen voor haar ďongelofelijke stem en haar enorme hoeveelheid energie tijdens haar showĒ. Fans kunnen alvast uitkijken naar een multi-media extravaganza show!

Tickets voor de nieuwe datum zijn vanaf nu te koop! Aangekochte tickets voor de show van 1 oktober blijven geldig. Wie er niet kan bij zijn op 22 januari, krijgt de tickets terugbetaald. Ticketkopers worden persoonlijk gecontacteerd.

BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.