Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

< popnieuws

BLANCHE UITGEROEPEN TOT WINNAAR EUROPEAN BORDER BREAKERS AWARDS (EBBA) 2018

Woensdagavond 8 november in Luik, tijdens de concertavond Pure Like on Stage van PURE FM, is Blanche uitgeroepen tot winnaar van de European Border Breakers Awards (EBBA). De Belgische zangeres nam de Europese muziekprijs in ontvangst op het podium ten overstaan van een uitverkochte zaal. Blanche wint de EBBA omdat zij een van de meest succesvolle opkomende Europese muzikanten is buiten haar eigen landsgrenzen. Haar debuutsingle 'City Lights', die mooi vierde werd op het Eurovisie Songfestival 2017 in Kiev, is tevens de langst genoteerde Belgische Songfestivalinzending ooit in de Ultratop 50 met 25 weken, waarvan twee op de eerste plaats.

BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.