Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

< popnieuws

MGMT OP 3/2/2018 IN ANCIENNE BELGIQUE, BRUSSEL

Met zijn psychedelische pop verbaasde het Amerikaanse duo MGMT in 2007/8 zowat de hele wereld en zetten ze hun stempel op de popmuziek van de 21ste eeuw. Met nummers als 'Time To Pretend', 'Electric Feel' en 'Kids' (die laatste twee allebei goed voor 20 weken Ultratop 50!) zijn ze verantwoordelijk voor een handvol wereldhits die meerdere generaties moeiteloos aan het dansen brengen.

Een decennium en bijna 4 albums later klinkt MGMT nog altijd even fantastisch als toen. Met hun nieuwe single 'Little Dark Age', die uitkwam in oktober, bewijzen Andrew VanWyngarden en Ben Goldwasser nog even verrassend, innovatief en invloedrijk te zijn. Compleet met een surrealistische gothic videoclip, vormt het nummer ook de voorbode voor hun gelijknamige en langverwachte album, waarvoor de twee samenwerkten met Patrick Wimberly (Chairlift, Kelela, Blood Orange) en hun onafscheidelijke partner in crime Dave Fridmann (Flaming Lips, Spoon, Tame Impala).

Tien jaar na het veelgeprezen ĎOracular Spectacularí, maakt het Amerikaanse duo nu een van de meest langverwachte comebacks van de laatste jaren. Met een nieuw album in hun achterzak en tal van hits, komt MGMT op zaterdag 3 februari naar de Ancienne Belgique in Brussel voor een niet te missen concert.BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.