Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

< popnieuws

ZAZ OP 27 FEBRUARI 2019 IN VORST NATIONAAL

In 2019 keert Zaz terug naar het podium! Ze trekt op pad om haar vierde studioalbum voor te stellen, dat dit najaar in de rekken ligt. Het staat buiten kijf dat ze de concertzalen weer in vuur en vlam gaat zetten met haar veelzijdige muziek, gedragen door haar uniek stemtimbre en overweldigende energie.

De revelatie uit het Franse chanson scoorde met 'Je veux' (een hit in heel Europa en maar liefst 46 weken notering in de Waalse Ultratop 50 in 2010/11) een van de grootste Franstalige klassiekers van deze eeuw. Haar album 'Paris' haalde eind 2014 zelfs de bovenste tien van de Ultratop 200 in Vlaanderen! Ze komt naar ons land voor een onmisbaar concert waarin haar nieuwe songs centraal staan, maar ook haar grootste hits aan bod komen, die haar over de hele wereld bekend maakten.

Zaz keert terug naar het Belgische publiek op woensdag 27 februari 2019 in Vorst Nationaal!
Tickets voor dit concert zijn beschikbaar vanaf dinsdag 17 april om 11u.

BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.