Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

< popnieuws

GEORGE EZRA 31 OKTOBER IN DE ROMA, ANTWERPEN

Een hopeloos uitverkocht concert in de Ancienne Belgique vanavond, een spot op de affiche van Rock Werchter 2018 ťn nog maar net een tweede album uit. De sneltrein waarmee George Ezra de successen aan elkaar rijgt, lijkt maar niet te stoppen, want vandaag kondigt de Britse singer-songwriter nog meer goed nieuws aan. Op woensdag 31 oktober komt hij namelijk terug naar ons land voor een optreden op de planken van De Roma in Antwerpen.

Sinds de release van zijn debuutalbum ĎWanted On Voyageí in 2014, met daarop superhit 'Budapest' (bijna een halfjaar notering in de Ultratop 50!), gaat het enorm hard voor de nog altijd maar 24-jarige George Ezra. In no time bereikt hij de koppositie van de Engelse hitlijsten en al snel volgen ook andere landen. Dat de Brit geen one hit wonder is bewijst hij aan de hand van andere topnummers als 'Cassy O'' en 'Blame It On Me'. Zijn uitstekende livereputatie bracht hem in het verleden al naar de weides van Rock Werchter en Pukkelpop. Ook met opvolger ĎStaying at Tamaraísí, dat sinds eind maart in de winkelrekken ligt en op 23 debuteerde in de Ultratop 200, bewijst Ezra zijn enorm talent. Met zijn unieke stemgeluid dompelt hij zijn catchy popnummers in een bad van folk en blues zoals alleen hij dat kan. Singles als 'Donít Matter Now' en 'Paradise' zijn daar het mooiste bewijs van.

Met een nieuw album in zijn achterzak en een reistas vol hits op zín bagagedrager heeft George Ezra meer dan redenen genoeg om opnieuw in ons land te concerteren. Op woensdag 31 oktober komt hij naar De Roma in Antwerpen. Tickets zijn beschikbaar vanaf dinsdag 17 april om 10u. Er snel bij zijn is de boodschap!

BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.