Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

< popnieuws

NIELSON KOMT OP 13 DECEMBER NAAR TRIX, ANTWERPEN

Nielson is terug. En zijn nieuwste single 'Diamant' klinkt anders, voelt anders en Ūs anders: elektronisch, volwassen en internationaal. Nielsons teksten komen rechtstreeks uit zijn hart en zijn persoonlijker dan ooit. En dat is precies de bedoeling. De muziek is een weerspiegeling van de man die Nielson is geworden, sinds zijn deelname aan De Beste Singer-Songwriter in 2012 in Nederland zijn leven op zijn kop zette.
Zijn singles 'Beauty & The Brains', 'Hoe' en zijn samenwerking met BLōF op het nummer 'Mannenharten' waren allen erg succesvol. Maar het allergrootste succes behaalde Nielson met de single 'Sexy Als Ik Dans', dat in de zomer en het najaar van 2014 niet van de radio te slaan was en zelfs helemaal aan de top van de Ultratop 50 raakte. Nielson brak door met ritmische, energieke en opgewekte nederpop, maar zes jaar later is het tijd voor het volgende hoofdstuk.
Nielson ambieert nu een sound met internationale allure en legt zijn ziel volledig bloot. "De clubtour wordt zů gruwelijk! Het is waanzinnig hoe mensen op 'Diamant' reageren. Ik kan niet wachten om deze - en nog meer nieuwe - songs live te mogen spelenĒ - Nielson
Op 13 december komt Nielson naar TRIX in Antwerpen.

BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.